Έντονες βροχές στην Λευκωσία!

2018-05-31

Μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού έντονες βροχές στην Λευκωσία προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους δρόμους!

Στην πρωτεύουσα εδώ και δύο σχεδόν ημέρες προκύπτουν σοβαρά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές σε διάφορες περιοχές. Χαρακτηριστικά, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαϊου 2018 σημειώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές στην ανατολική Λευκωσία και ιδιαίτερα στην περιοχή Λακατάμιας - Ανθουπόλεως. Από τις βροχές προκλήθηκαν πολύ σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές των δυο προαστίων με συνέπεια οι αρμόδιες Αρχές των δύο Δήμων να τεθούν σε επιφυλακή.

Παράλληλα, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Επίσης, καταρρακτώδεις βροχές έπεσαν και σε άλλες περιοχές όπως το Δάλι, ο Λυθροδόντας και η Ποταμιά. Σε μια άλλη εξέλιξη, λόγω της κακοκαιρίας προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την έξοδο της Σιάς. Μοιραία, έκλεισε η λωρίδα που οδηγεί στη Λεμεσό.

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται εδώ και αρκετή ώρα σε Λακατάμια και Ανθούπολη, οι οποίες προκάλεσαν προβλήματα.

Από την έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε σε διάφορες περιοχές ιδιαίτερα το μεσημέρι, δύο πρόσωπα εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν σε Κάτω Μονή και Ανθούπολη.

Πηγή: offsite.com

Επιμέλεια: Ντίνας Τάσος (meteostorm)