Επιδείνωση του καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

2018-11-20

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο, Ήπειρος, Δ.Στερεά, Δ.Πελοπόννησος) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις δυτικές παράκτιες περιοχές και την Ήπειρο, μέσα στην νύχτα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, τις Σποράδες και τις πρώτες πρωινές ώρες στο ανατολικό, το βόρειο Αιγαίο και την Θράκη, ενώ αντίθετα ο καιρός στο Ιόνιο και την δυτική χώρα θα αρχίσει να βελτιώνεται. Βροχές ή καταιγίδες πιο τοπικού και σύντομου χαρακτήρα, θα εκδηλωθούν επίσης στην δυτική κυρίως Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα βόρεια Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο στις υψηλές κορυφές της Πίνδου, του Βόρα και του Ολύμπου.

Βροχές θα εκδηλωθούν μέσα στην νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στην Αττική.

Από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα θα περιορισθούν στην Α.Μακεδονία, την Θράκη και το Α-ΒΑ Αιγαίο, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές βαθμιαία θα σταματήσουν.


Πρόγνωση: Μάρκος Στέφανος Γεωργιάδης